Ajax - це сучасно, надійно, безпечно - LNprotection

Ajax – це сучасно, надійно, безпечно

Ajax – це сучасно, надійно, безпечно

Ajax – повністю українська система захисту та контролю середовища, від “заліза” до програмного забезпечення. І це вже непоганий привід зупинитися саме на ній… Але ми маємо ще кілька аргументів “за”:

Які задачі вирішує система безпеки Ajax?

Системи охорони приміщень та вулиці розпізнають проникнення до вашої оселі з перших кроків, визначають загрозу, коли відкриваються двері чи розбиваються вікна, перевіряють на присутність сторонніх.

Цю систему можуть доповнювати датчики пожежної сигналізації, що реагують на дим та різке зростання температури, запобігають отруєнню чадним газом та працюють незалежно від системи безпеки.

Монтаж усієї системи відбувається протягом одного дня, сертифіковані спеціалісти команди LN Protection з радістю нададуть відповіді на усі ваші запитання!

Як керувати системою безпеки Ajax?

Мобільний застосунок Ajax Security System для iOS і Android є найзручнішим способом контролювати систему. За допомогою застосунку можна встановити і зняти приміщення з-під охорони, перевіряти стан кожного пристрою: рівень сигналу, заряд акумулятора, температуру. Також можна керувати системою за допомогою брелока SpaceControl і бездротової клавіатури KeyPad або KeyPad Plus.

Як Ajax повідомить мені про небезпеку?

Ajax надсилає повідомлення про тривоги у вигляді push-сповіщень у мобільному застосунку Ajax Security System, у SMS або телефонує на номер власника. Обрати спосіб сповіщення можна на власний розсуд у мобільному застосунку.

Тобто, Ajax – це просто, сучасно, зручно і надійно! Монтаж системи, в принципі, не настільки вже і складний. Що теж плюс. Проте, ми б радили все ж запросити майстрів, які впораються за годину і вам не доведеться витрачати на це свій час. Як це зробити? Просто подзвоніть нам за номером +38(068)15-15-415 чи напишіть у месенджерах.

Thank you
We will contact you soon